Ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές με Paypal

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Ιντερνετ είναι μια αστείρευτη πηγή ενημέρωσης, γνώσης, διασκέδασης και εμπορίου. Ειδήσεις, ενημερωτικά άρθρα, ηλεκτρονικά βιβλία, τραγούδια, ταινίες, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, λύσεις για προβλήματα που μας απασχολούν και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νου μας βρίσκονται όλα στο σπίτι μας πλέον, στην οθόνη του PC μας. Πολλά από αυτά είναι δωρεάν (το καλύτερό μας…:) ). Μερικές φορές όμως ερχόμαστε αντιμέτωποι με την απόφαση αγοράς και τις περισσότερες φορές δεν μας χαλάει το ποσό πχ των 10€ που πρέπει να δώσουμε όσο το ότι δεν εμπιστευόμαστε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Η ιδέα να δώσουμε τα στοιχεία της κάρτας μας κάπου άγνωστα μας δημιουργεί φοβερή ανασφάλεια και όχι άδικα. Προσωπικά βέβαια το έχω τολμήσει πάμπολλες φορές και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα αλλά πάντοτε πρέπει να ομολογήσω και ιδίως στην αρχή είχα τις ανησυχίες μου. Ώσπου ανακάλυψα το PAYPAL!!!
Το PayPal είναι μια γρήγορη, εύκολη και ασφαλής λύση για τις on line αγορές σας. Χάρη στο σύστημα PayPal, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι πλέον απαραίτητα κάθε φορά που κάνετε μια συναλλαγή, εξαιτίας της άμεσης χρέωσης του λογαριασμού PayPal. Και η προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης του PayPal εξασφαλίζει το απόρρητο των στοιχείων σας.
Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε μια πιστωτική κάρτα. Διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες του site, και σε 4-5 μέρες περίπου που θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σου θα μπορείς να το χρησιμοποιείς παντού.
Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.
Σχετικό άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.