Αψεγάδιαστο μανικιούρ με σκούρα βερνίκια

Αποκτήστε αψεγάδιαστο μανικιούρ στα πιο in σκούρα χρώματα με 6 απλά βήματα. Φέτος, τα σκούρα βερ­νίκια είναι στη μόδα. Οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αν δεν αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται στο μανικιούρ, το αποτέλεσμα θα δείχνει άτεχνο εφόσον τα σκούρα βερνίκια αναδεικνύουν τις ατέ­λειες όσο τίποτε άλλο. Για να υποστηρίξετε το dark lοοκ, το μανικιούρ σας θα πρέπει να είναι άψο­γο. Να πώς θα τα καταφέρετε...

  1. Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας και λιμάρετε ώσπου να τα κοντύνετε ως την άκρη των δαχτύλων σας. Στη συνέχεια δώστε οβάλ σχήμα με τη λίμα.

  2. Μουλιάστε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό με σαπούνι. Απλώστε μια κρέμα για παρωνυχί-δες στη βάση των νυχιών. Έπειτα σπρώξτε τις παρωνυχίδες με ένα ξύλινο στικ.

  3. Με μία λίμα buffer τρίψτε την επιφά­νεια των νυχιών ώσπου να γίνουν λεία. Το σκούρο βερνίκι απλώνεται πιο εύκολα και διαρκεί περισσότερο σε λεία επιφάνεια.


  4. Βουτήξτε μια μπατονέτα στο ασετόν και στη συνέχεια καθαρίστε καλά τις άκρες και την επιφάνεια των νυχιών. Περάστε μια στρώση βάσης και αφήστε να στεγνώσει.

  5. Περάστε τρεις λωρίδες βερνίκι, μία στο κέντρο, μία δεξιά και μία αριστερά. Μετά από 2 λεπτά περάστε ένα δεύτερο χέρι και αφήστε να στεγνώσει για 2 λεπτά.

  6. Περάστε μία στρώση στεγνωτικό και στη συνέχεια βουτήξτε ένα ξύλινο στικ σε ασετόν για να διορθώσετε τυχόν βαμμέ­νες παρωνυχίδες.

ΕΧΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
• Για να παραμείνει σταθερό το χέρι σας, στερεώστε το μικρό σας δάχτυ­λο στο τραπέζι και κρατήστε το πινέλο με τον αντίχειρα και τα υπόλοιπα δάχτυλα.
• Αφού περάσετε τη δεύτερη στρώση, περάστε το πινέλο οριζόντια κατά μήκος της άκρης του νυχιού για να αποφευχθούν ξεφλουδίσματα.
• Συμβουλή για το ξεφλούδισμα, βάλτε ελάχιστη ποσότητα ασετόν στο δάχτυλο σας και τρίψτε απαλά το ξεφλουδισμα για να γίνουν ομοιόμορφες οι άκρες του. Στη συνέχεια περάστε 2 λεπτές στρώσεις βερνικιού και μια στρώση στεγνωτικό.
• Η πρώτη και η δεύτερη στρώση πρέπει να είναι λεπτές και να καλύπτουν τον ίδιο χώρο, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι «ριγέ».
• Τα σκούρα βερνίκια μπορούν να λεκιάσουν τα νύχια. Σκουπίστε τα νύχια σας με οξυζενέ 2 φορές τον μήνα για να το αποφύγετε
• Τα σκούρα βερνίκια δίνουν έμφαση στα ελαττώματα. Για να το αποφύ­γετε, κάνετε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα και ενυδατώνετε συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.