Η ...άγνοια των ανδρών!

Είχαμε στήσει πηγαδάκι προχθές με τα κορίτσια πάνω στο φλέγον θέμα των σχέσεων.... και  με κύριο άξονα την άγνοια των ανδρών σχετικά με τις ανάγκες μας.....  Καταλήξαμε λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: 

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο λοιπόν οι άντρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον...) δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι  πραγματικά θέλουμε, και δεν διστάζουν βέβαια να το ομολογήσουν, είναι γιατί εάν αν ήξεραν, θα έπρεπε να κάνουν κάτι γι' αυτό!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ, έτσι είναι. Το θέμα είναι, τι κάνουμε εμείς γι'αυτό? Μένουμε εκεί και το δεχόμαστε?
    Ό Χ Ι, αν θέλουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σχέση, οφείλουμε πάνω από όλα στον ίδιο μας τον εαυτό να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν. Οκ, το δέχομαι ότι δε γνωρίζουν και φυσικά δεν μπαίνουν από μόνοι τους στη διαδικασία να μας καταλάβουν. Ας τους μάθουμε εμείς, τι θέλουμε, τι σκεφτόμαστε και πως αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει καθημερινά. Το να κρατάμε μούτρα και να περιμένουνμε να αλλάξει κάτι, είναι απλά χάσιμο χρόνου και εντελώς άσκοπο για να μην πω και κάπως άδικο για τους άντρες...Σταματήστε την γκρίνια και βελτιώστε τις σχέσεις σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A! Φυσικά....Το να κρατάμε μούτρα είναι ανώριμο και παιδαριώδες. Βασικά πιστεύω πως εμείς οι ίδιες είμαστε πρωτίστως υπεύθυνες για την δική μας ευτυχία. Το να βασιζόμαστε σε μεγάλο ποσοστό στο "έτερόν μας ήμιση" είναι πλέον ουτοπία για να μην πω επικίνδυνο... Αλλά ως γυναίκες βρε παιδί μου θέλουμε πότε πότε το κανάκεμα από τον άνθρωπό μας και το κάτι τι έξτρα που θα μας σκλαβώσει και θα μας συγκινήσει. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τέτοιες "συγκινητικές συμπεριφορές" εμφανίζονται μόνο στην αρχή μιας σχέσης για να μας ....τουμπάρουν :))! Πάντως η χειρότερη αντίδραση όπως πολύ σωστά λες Nemecis είναι η γκρίνια, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση ακόμα και μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης. Η καλύτερος τρόπος για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, και να μας μάθουν λίγο καλύτερα είναι ήπιες και ήρεμες συζητήσεις σε χαλαρές στιγμές για το τι μας αρέσει γενικα και τι όχι δείχνοντας, ας μην ξεχνάμε, ενδιαφέρον και για τις δικές του ανάγκες επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.