12 Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε Βάρος

Το μυαλό σας και ο τρόπος που σκέφτεστε είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας και η κινητήριος δύναμη σε όλες σας τις καθημερινές ενέργειες. Μπορεί να βοηθήσει ή να εμποδίσει τις προσπάθειές σας να χάσετε και να κρατήσετε μακριά το βάρος με εντυπωσιακό τρόπο.
Δείτε αν μπορείτε να βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί δικές σας σκέψεις και ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών για μικρές παραλλαγές και νέο τρόπο σκέψης που θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο:

1. «Μου αξίζει να φάω ή να πιω επειδή γυμνάστηκα, επειδή είμαι λυπημένη, επειδή δούλεψα σκληρά σήμερα.»
Η αξιοποίηση της τροφής ή του ποτού για να σας φτιάξει τη διάθεση ή για να ανταμείψετε τον εαυτό σας, σπάνια αποδίδει και είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βάλετε βάρος. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους ανταμοιβής, όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ένα νέο κραγιόν.
Νέος τρόπος σκέψης: Αυτό που πραγματικά μου αξίζει είναι ένα λεπτό, γυμνασμένο και υγιές σώμα για το οποίο μπορώ να είμαι υπερήφανη.

2. «Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, σε ζάχαρη, σε θερμίδες οπότε θα φάω περισσότερο.»
Θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα – αν τρώτε περισσότερες θερμίδες από όσες καίτε, θα πάρετε βάρος, οπότε δεν έχει σημασία πόσο αγνό φαίνεται ένα τρόφιμο. Μην το παρακάνετε. Ακούστε την όρεξή σας και σταματήστε όταν έχετε χορτάσει.
Νέος τρόπος σκέψης: Ένα τρόφιμο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, σε ζάχαρη, σε θερμίδες δεν θα αποβεί προς όφελος μου αν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία για να τρώω περισσότερο. Διάβασε το υπόλοιπο άρθρο εδώ  12 Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε Βάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.