Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες περιοδικών....

Κορίτσια απίστευτο ανεκδοτάκι :)))  Μου το έστειλε μόλις τώρα στο email μια πολύ καλή μου φίλη και θέλησα  αμέσως να το μοιραστώ μαζί σας . Απολαύστε το.....


Aγαπητό Cosmopolitan,
Ελπίζω να µπορείς να µε ßοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά µου αφήνοντας τον σύζυγό µου στο σπίτι να ßλέπει τηλεόραση όπως συνήθως.

Δεν είχα αποµακρυνθεί πάνω από 500 µέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσßησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα µε τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω ßοήθεια από τον σύζυγό µου.
Όταν µπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα µάτια µου! Τον ßρήκα στην κρεßατοκάµαρά µας µε την κόρη των γειτόνων µας. Εγώ είµαι 52, ο σύζυγός µου 54 και η κόρη των γειτόνων µας 22. Είµαστε χρόνια παντρεµένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, µου αποκάλυψε ότι έχει σχέση µαζί της τους τελευταίους 6 µήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 µήνες και νιώθει άχρηστος και θλιµµένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη µέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόµακρος. Δε θέλει να πάει σε σύµßουλο γάµου και φοßάµαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.
Μπορείς να µε ßοηθήσεις?

Μαρία


Αγαπητή Μαρία
Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σßήνει µετά από τόσο µικρή απόσταση, αυτό µπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίµου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόßληµα, τότε µπορεί να είναι ελαττωµατική η αντλία ßενζίνης, δηµιουργώντας χαµηλή παροχή πίεσης στα µπεκ ψεκασµού.
Ελπίζω να σε ßοήθησα
Μπαµπης

:)))))

4 σχόλια:

 1. πολυ καλο...και η αλλαγη του background τελεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαίρομαι Pansofix που σου άρεσε η άλλαγή στο design! Αλλά και το ανέκδοτο super ε! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε τόσες διαστάσεις αυτό το (ανέκδοτο ?). Είχε απόλυτο δίκιο ο Μπάμπης.... αντε να φταίει και ο πολλαπλασιαστής η έστω η Ηλεκτρονική ανάφλεξη!!!!!!!
  Χρήστος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ok Χρήστο! Το εμπεδώσαμε ;) Ε! κορίτσια...
  Όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει ελπίδα..... :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.