Συσκευή Tria: Χρήση και πρώτη αξιολόγηση.

Ξέρω ότι πολλές από εσάς κορίτσια περιμένετε με αγωνία τις εντυπώσεις μου από την αποτριχωτική συσκευή Tria. Το τελευταίο διάστημα με ρωτούσατε, εάν κάνει τελικά δουλειά ή είναι ακόμα μία ακριβή "πατάτα" του εμπορίου.  Εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες βέβαια είχα αρχίσει να διαμορφώνω άποψη αλλά δεν βιάστηκα να γράψω κάτι γιατί ναι μεν οι αρχικές ενδείξεις υπήρχαν αλλά ήταν ελάχιστες. Νιώθωντας την ευθύνη απέναντί σας δεν ήθελα σε καμμία περίπτωση να προβώ σε βιαστική αξιολόγηση βασισμένη απλά και μόνο σε υποψίες θετικών αποτελεσμάτων. 

Όπως ίσως λοιπόν ψυλλιάζεστε από τα μέχρι τώρα λεγόμενά μου οι εντυπώσεις μου τελικά είναι
πράγματι θετικές. Ναι η συκευή Tria είναι ένα μια συσκευή με αξιόλογη τεχνολογία που φαίνεται να προσφέρει αυτό που υπόσχεται.  Εδώ και έξι περίπου εβδομάδες από τότε που άρχισα να την χρησιμοποιώ έχω δει μια σημαντική μείωση της τριχοφυίας. Η  περιοχή στο σύνολό της  εννοείται πως δεν έχει καθαρίσει ακόμη  αλλά υπάρχουν ξεκάθαρα περιοχές που η πυκνότητα της έχει ελλαττωθεί. Σε μερικές περιοχές σημαντικά και αλλού λιγότερο. 
Χρειάζονται σίγουρα αρκετές επαναλήψεις ακόμα και σε καμμιά περίπτωση δεν είναι μια λύση με αστραπιαία αποτελέσματα. Επίσης η αραίωση και αποδυνάμωση που είδα μέχρι τώρα δεν μου εγγυάτται επ΄ουδενί μόνιμο αποτέλεσμα. Αυτό θα φανεί στην πορεία μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό που μπορώ να πω  όμως με σιγουριά είναι ότι  έχει αρνητική επίδραση στην τριχοφυία και ότι νιώθω πολύ αισιόδοξη για τα τελικά αποτελέσματα.

Λίγα λόγια σχετικά με την χρήση της...
Όλο αυτό το διάστημα κάθε  10-12 ημέρες έκανα επανάληψη της θεραπείας στην περιοχή. Αν και η ακτίνα χτυπάει με γρήγορο ρυθμό εάν έχεις να καλύψεις μεγάλη περιοχή όπως πόδια να ξέρετε πως είναι κάπως χρονοβόρο. Επίσης χρειάζεται φόρτισμα μετά από μισή ώρα χρήσης. Προσωπικά αυτό δεν μου δημιούργησε πρόβλημα γιατί την χρησιμοποιώ σε μικρή περιοχή και σε μόλις 10 λεπτά ήμουν έτοιμη. Εάν όμως θέλεις να κάνεις αποτρίχωση στα πόδια σίγουρα είναι λίγο εκνευριστικό να σταματάς την θεραπεία για τρεις ώρες μέχρι να ξαναφορτίσει.
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως ενώ είχα αναφέρει στην πρώτη μου επαφή με την συσκευή πως βρήκα την χρήση της τελείως ανώδυνη, σε επόμενες φορές αυτό δεν ίσχυε πάντα. Υπήρχαν πιο ευαίσθητες περιοχές που έπρεπε να χαμηλώσω την ένταση γιατί ήταν έντονη η αίσθηση θερμότητας την ακτίνας. Εξαρτάται λοιπόν από την περιοχή που χτυπάς και την ρύθμιση της έντασης, στο κατά πόσο ανώδυνη είναι η χρήση της.

Τελικά θα την ξαναγόραζα; Με σιγουριά θα σας απαντήσω μετά από μερικούς μήνες αλλά εάν δεν έρθουν τα πάνω κάτω.... σαφέστατα ναι!


Σχετικά Άρθρα με την Tria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.