Πρόγραμμα Ασκήσεων για Προσαγωγούς.

Πριν από μερικές μέρες έλαβα την εξής ερώτηση στα σχόλια:
Καλησπέρα σας. Με λένε Ελένη και θα ήθελα την βοηθειά σας. Έχω πολύ χαλαρά πόδια και ιδίως προσαγωγούς .Έχετε να μου προτείνετε κάποιες αποτελεσματικές ασκήσεις αν φυσικά είναι εύκολο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μιας και  μπορεί να ενδιαφέρει πολλές γυναίκες να τονώσουν το συγκεκριμένο σημείο (προσαγωγοί είναι οι μυες στο εσωτερικό των μηρών) βρήκα τρία βίντεο με κάποιες σχετικά εύκολες αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικές ασκήσεις που στοχεύουν κυρίως στους προσαγωγούς και γίνονται στο σπίτι χωρίς την χρήση μηχανημάτων. 


Φορητά Βάρη
Κάντε δύο σετ των 15 επαναλήψεων από την κάθε άσκηση. Αν δεν αντέχετε στην αρχή είτε ελαττώστε τον αριθμό των επαναλήψεων ή κάντε στην αρχή από ένα μόνο σετ  από την κάθε άσκηση.

Καθώς θα δυναμώνετε τους μυς σας μπορείτε αν θέλετε να αυξήσετε την δυσκολία βάζοντας στα πόδια σας τα ειδικά φορητά βάρη.

4 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλό βίντεο, αλλά αν το συνδυάσουμε με βαράκια στα πόδια ίσως επιβαρύνει τις φλέβες. Εγώ για παράδειγμα έχω θέμα με ις φλέβες μου μήπως να μην χρησιμοποιήσω βαράκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zoyzoyna22 μάλλον τα βαράκια θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό. Καλύτερα να το αποφύγεις μέχρι να ρωτήσεις πρώτα τον γιατρό σου που θα σε συμβουλέψει κατάλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου τέλειες ασκήσεις. Έκανα την Τρίτη και σήμερα ξανά και νιώθω το πιάσιμο στους γοφούς και παράλληλα τους νιώθω πιο σφιχτούς. Πραγματικά με έχεις σώσει σε πολλά. Αύριο θα κάνω ασκήσεις για την πλάτη από το bodybuilding4u.gr. Θα σου πω εντυπώσεις μετά από μερικές προπονήσεις. Πάντως τα βίντεο έχουν μαζεμένες όλες τις ασκήσεις που γίνονται και στα γυμναστήρια, που σκάμε τα λεφτά μας άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.