Φυσική και Απλή μέθοδος Αποτοξίνωσης.


Το ξέρετε φαντάζομαι πως ο οργανισμός μας καθημερινά βομβαρδίζεται με ρύπους, χημικές ουσίες  και βαρέα μέταλλα  και από την ατμοσφαιρική μόλυνση  αλλά και  μέσω της διατροφή μας . Όλα αυτά συσσωρεύονται σταδιακά στους ιστούς μας και κυρίως στο λιποκύτταρα προκαλώντας εξασθένηση του μεταβολισμού μας , του νευρικού μας συστήματος και της συνολικής υγείας μας.
Είναι χρήσιμο λοιπόν πότε πότε να κάνουμε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να αποβάλουμε όλες αυτές τις  άχρηστες  και επικίνδυνες  τοξίνες από το σώμα μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα  μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω λίγο το θέμα για να κάνω μια αποτοξίνωση μιας και ένιωθα  αρκετά εξαντλημένη και την εποχιακή μου αλλεργία μετά από χρόνια να βρίσκει χώρο να δράσει.
Βρήκα λοιπόν πως ο καλύτερος τρόπος  για φυσική, απλή και εγγυημένη αποτοξίνωση είναι η λήψη Ζεόλιθου. Ο Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό  από τοξίνες δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις λειτουργώντας έτσι ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό.
Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη  που αναφέρονται:
· Αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας βαρέα μέταλλα και τοξίνες
· Αυξάνει την απορρόφηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων στο σώμα
· Δρα σαν ένας μειωτής ελευθέρων ριζών
· Εμποδίζει την πρόωρη γήρανση
· Υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού
· Μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου αφαιρώντας βαριά μέταλλα και τοξίνες
· Μειώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών
· Μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση
· Βοηθά στην εξισορρόπηση του pH
· Ανυψώνει τα επίπεδα της ενέργειας
· Μειώνει τον κίνδυνο της γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης

Μου έκανε «κλικ» στην δική μου περίπτωση η δράση του   να παγιδεύει τα αλλεργιογόνα  από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες. 

Είναι επίσης πολύ σημαντική η λήψη του σε περιόδους δίαιτας ιδιαίτερα σε απότομο χάσιμο κιλών όπου αποδεσμεύονται απότομα μεγάλες ποσότητες τοξινών. Βέβαια καλά  είναι, ούτως ή άλλως, όπως έχω αναφέρει παλαιότερα άλλωστε, να μην κάνουμε αυστηρές δίαιτες  για πλήθος άλλων λόγων.

Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν ξεκίνησα  ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης λαμβάνοντας  συμπλήρωμα με Ζεόλιθο.  Μην περιμένετε να σας πω αποτελέσματα γιατί η διαδικασία παίρνει πολύ χρόνο και συνίσταται για 4-5 μήνες. Η δράση του όμως είναι αποδεδειγμένη οπότε νιώθω πως κάνω μια πραγματικά ευεργετική κούρα στον οργανισμό μου.
Αξίζει να σημειώσω  τέλος πως για αποτοξίνωση  εκτός από τον ζεόλιθο συνιστώνται επίσης  και η σπιρουλίνα, η χλωρέλλα, το άγριο σκόρδο και το κορίανδρο τα οποία επίσης δεσμεύουν  από τους ιστούς  φαρμακευτικές, χημικές  ουσίες και τα βαρέα μέταλλα. Υπάρχουν απ΄ ότι είδα σκευάσματα συνδυαστικά αλλά είχαν αρκετά  πιο τσιμπημένη τιμή και έτσι αρκέστηκα σε ένα συμπλήρωμα απλό μόνο  με ζεόλιθο. Μου αρκεί!

Υ.Γ.  Τώρα που το σκέφτομαι λέτε να κάνει και για μάσκα προσώπου ;)

19 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6:18 μ.μ.

  Γεια σου Μαρία. Πως μπορώ να σου στείλω email?
  Κατερίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατερίνα στο admin@e-gynaika.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6:20 μ.μ.

  Μαράκι σου έστειλα. Όπως διαβάζω όμως σε κάποια σχόλια έχεις πολλή δουλειά και όχι πολύ ελεύθερο χρόνο, οπότε ασχολήσου μαζί μου όποτε έχεις χρόνο :) Κατερίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατερίνα σου έστειλα απάντηση ήδη. Αν χρειαστείς κάτι άλλο γράψε μου πάλι. Απλά απαντώ σε πολλές σας ερωτήσεις και ίσως αργήσω λίγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος6:06 μ.μ.

  καλα είναι να αναφέρεται και τις πηγές της πληροφόρησης γιατιπολυ αντιγραφή πέφτει ειδικά για το ζεόλιθο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ασφαλώς και αντέγραψα πολλές πληροφορίες από το έντυπο της συσκευασίας του ζεόλιθου και από ένα βιβλιαράκι που μου έδωσε η Ρασέλ. Από το μυαλό μου δεν τα έβγαλα...
  Απλά αυτά είναι πολυτυπωμένα παντού και δεν υπάρχει κάποια πρωτότυπη πηγή για να αναφερθώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Επιτέλους! Τώρα που τα κατάφερα θα γράψω όσα θέλω εδώ και μια βδομάδα ;)) Θέλω κι εγώ να αποτοξινωθώ με ζεόλιθο απλά θέλω να ρωτήσω αν μπορω να τον παίρνω ταυτόχρονα με τη θεραπεία για τις ραγάδες. Επίσης θέλω να ρωτήσω πόσα χαπάκια την ημέρα μπορούμε να πάρουμε; Ευχαριστώ πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Hopeful ασφαλώς και μπορείς! Πιστεύω μάλιστα πως βοηθάει την αγωγή μιας και αποτοξινώνει τον οργανισμό και ενισχύει την συνολική υγεία του οργανισμού μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ;)) Ωραία! όσο για τις ραγάδες... κάνω πιστά και ανελλιπώς τη θεραπεία εδώ και 3,5 μήνες και δεν έχω καθόλου διαφορά ούτε στις παλιές ούτε στις πρόσφατες. Απογοητεύτηκα πολύ και άρχισα να χάνω τις ελπίδες μου. Δεν πήρα ποτέ ορμονικά φάρμακα και τέτοια, ποτέ δε πίνω καφέδες και γενικότερα κάνω τη θεραπεία κατά γράμμα.;(((

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Hopeful υπάρχουν άτομα που είδαν διαφορά τον πέμπτο με έκτο μήνα. Συνήθως βέβαια οι περισσότερες κοπέλες αρχίζουν και βλέπουν σημαντική βελτίωση από τον πρώτο μήνα αλλά ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Εγώ πχ παρόλο ότι έχω κάνει τέσσερα παιδιά δεν έκανα ούτε μία ραγάδα. Το πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τελικά
  Αν και ελάχιστο το ποσοστό υπαρκτό όμως υπάρχουν περιπτώσεις που δυστυχώς δεν είδαν αποτέλεσμα. Μην χάνεις όμως ελπίδα μιας και έχεις περιθώριο ακόμα.
  Υ.Γ Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς κάποια άλλη κρέμα ταυτόχρονα στο σώμα με καφείνη γιατί κάτι τέτοιο θα εμπόδιζε την θεραπεία με το ίδιο τρόπο σαν να έπινες καφέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μακάρι να φύγουν και οι δικές μου κάποια στιγμή.. Η Ρασέλ όμως διάβασα σε ένα σχόλιο έχει πει πως στους 3 μήνες μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για το πως πάει η θεραπεία.. ;((
  Κρέμα με καφείνη δε βάζω μόνο μια ενυδατυική. πως αναγράφεται όμως στα συστατικά η καφείνη; για να ελέγξω να είμαι βέβαιη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πρόσεχε με την κρέμα. Αν και οι απλές ενυδατικές συνήθως δεν περιέχουν καφείνη καλύτερα μην βάζεις κατα την διάρκεια της θεραπείας γιατί δεν ξέρεις πως αντιδρούν τα άλλα συστατικά με την ομοιοπαθητική. Δεν γράφει στην συσκευασία τι περιέχει; Ποια κρέμα είναι μήπως και μπορέσω να το ψάξω τι περιέχει.
  Αν θέλεις επικοινώνησε και με την Ρασέλ να δεις τι θα σου πεί γιατί έχει περισσότερη γνώση και εμπειρία σχετικά με την έκβαση της θεραπείας και να συζητήσετε εαν αξίζει να συνεχίσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μίλησα με τη Ρασέλ και μου είπε να συνεχίσω και θα δούμε... Είναι ένα θρεπτικό γαλάκτωμα nivea με αμυγδαλέλαιο, όχι δε γράφει για καφείνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μαρία μου σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω δερμαρόλλερ για τη θεραπεία ραγάδων. κάπου διάβασα όμως ότι πρέπει να γίνεται μόνο σε ιατρείο από έμπειρο γιατρό. είναι αλήθεια κάτι τόσο εξειδικευμένο; μπορεί να κάνω ζημιά μόνη μου; υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος χρήσησς που πρέπει να ακολουθήσω;
  Σ ευχαριστώ ;))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ηopeful υπάρχει το ιατρικό dermaroller που ειναι αρκετά επεμβατικό γιατί διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και πρέπει να γίνεται από έμπειρο γιατρό αλλά και αυτό που είναι λιγότερο επεμβατικό και μπορείς να το κάνεις στο σπίτι σου. Μπορείς να βρεις στο amazon.co.uk dermaroller του 1.0mm που είναι δυνατό αλλά αρκετά ήπιο για το σπίτι.
  Η δερμοαπόξεση και το dermarroler σίγουρα βοηθούν την θεραπεία απλά το θέμα είναι το κόστος για την αγορά τους. Το dermaroller όμως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό οπότε μπορείς να το πάρεις και να το δοκιμάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιήσω και την timepeel για το σώμα; ή υπάρχει άλλη για το σώμα; το δερμαρόλλερ το βρήκα περίπου 25 ευρώ στο αμαζον. βρήκα το σωστό; υπάρχει όμως φαντάζομαι ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης. ελπίζω να υπάρχει κάτι κατατοπιστικό στο youtube. Σ ευχαριστώ πολύ Μαρία!
  p.s α και κάτι άλλο! μήπως έχεις προσωπική πείρα από την αποτελεσματικότητα του δερμαρόλλερ στο θέμα διείσδυσης προιόντων αλλά και σύσφιξης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Hopeful ασφαλώς και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο σώμα. Οι τιμές εκεί γύρω κυμαίνονται, οπότε είναι οκ. Θα βρεις πολλές πληροφορίες για τοΝ τρόπο εφαρμογής του dermaroller στο διαδύκτιο και στο youtube.
  Το έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα και σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος. Δείχνει πιο σφριγηλό. Απλά επειδή δημιουργεί μια ερυθρότητα και έχω ευαίσθητο δέρμα προτιμώ για καθημερινή περιποίηση τις άλλες συσκευές. Πότε πότε όμως κάνω και για ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων σαν κούρα συστηματικά το dermaroller είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα όπου νομίζω ότι το χρειάζομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. μαρια τελικα ειδες αποτελεσματα με τη χρηση ζεολιθου?θες να μας πεις την εμπειρια σου?
  γιατι το ψαχνω και μονο απο πωλητες βρισκω αναφορα.
  δεν πιστευω να πειραζει που μπηκα στο ανδρο(γυναικωνα)σας..!
  ευχαριστω
  κωστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κώστα τον Ζεόλιθο τον πήρα για ένα διάστημα περισσότερο για πρόληψη παρά για να διορθώσω κάτι στην υγεία μου μιας και ευτυχώς είμαι κατάγερη. Οπότε μετά από ένα διάστημα μιας και δεν παρατηρούσα κάτι το αξιοσημείωτο το σταμάτησα. Φέτος την Άνοιξη όμως με έπιασε αλλεργικό συνάχι. Το φτάρνισμα και η καταρροή πήγαινε σύννεφο. Μιας και ο Ζεόλιθος ενδείκνυνται για αλλεργίες είπα να πάρω τις υπόλοιπες κάψουλες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά μέσα σε μια μέρα τα συμπτώματα ελαττώθηκαν και μέσα στις επόμενες τρεις μέρες σταμάτησαν τελείως. Βέβαια δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μία φορά αλλά είναι σίγουρα κάτι που στην επόμενη αλλεργική μου αντίδραση θα φροντίσω να το τεστάρω και πάλι.

   Διαγραφή

Δεν απαντώ πλέον σχόλια εδώ. Επισκεφτείτε με στο νέο μου blog www.SpaStoSpiti.gr

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.